Digitale enarmede banditter

Mange argumenterer for at ting var mye bedre før. Det kan stemme, i hvert fall når man snakker om maten og måten folk kommuniserte på. Ting var mer ekte før, mer rett på sak. Det er dog umulig å benekte at vi har fått det mye mer komfortabelt nå om dagen med tanke på service og tilgjengelighet.

slotsLa oss se på de enarmede bandittene som alltid har vært ekstremt populære i Norge. Før i tiden måtte man ta turen til den lokale puben og stå i kø for å spille på en og samme maskin. Alternativet var å betale for en tur med Danskebåten, der man kunne trenge seg frem i et mylder av pensjonister for å spille på tre-fire forskjellige spilleautomater. Selve maskinene var i tillegg meget primitive, det var minimalt med funksjoner og maksimalt med problemer på hver eneste av dem. Så må man ikke glemme at de ofte slo seg vrange, penger satt fast og man måtte tilkalle en spesiell tekniker for å løse feilen. Teknikeren var som oftest opptatt og mange mennesker måtte se hundrelappene bli borte i maskinens indre.

Nå om dagen ligger ting mye bedre an. Klikker man seg inn på NorgesAutomaten vil man kjenne igjen mange av de hundretalls automatene som står klare på nettstedet. Disse har dog blitt oppdatert og stappe fulle av sinnsykt kule funksjoner og morsomme animasjoner. Disse automatene slås aldri av, de gjør aldri feil og det er aldri kø foran dem. Du slipper til og med å stå opp fra sofaen for å spille! Nå som mange nettkasinoer har begynt å slippe ut egne programmer for mobilen, kan du til og med spille på bussen og mens du er på besøk hos svigermor! Bedre blir det ikke, det er nærmest umulig å kverulere om at de enarmede bandittene var bedre før. Med det gigantiske utvalget og den fantastiske brukervennligheten er det helt klart at visse ting har blitt bedre med tiden.