På tide å bytte mobilbatteri

Et batteri har begrenset levetid. Dette gjelder også for mobilen. Du har kanskje merket at batteriet må lades oftere, og kanskje du synes at du konstant må gå rundt med en lader for å føle deg trygg? Det kan være tegn på at det er på tide å bytte batteriet på mobilen din.

Vanlig levetid på mobilen

Hvor lang tid som er vanlig for batteriet å vare før lading kan variere avhengig av modell. Når man snakker om å bytte batteri i mobilen er det ikke slik at det har sluttet helt å fungere. Man snakker gjerne om at det ikke har optimal kapasitet lenger. Et batteri du måtte lade en gang om dagen har kanskje blitt til ti. Det er flere ting man kan gjøre for å ta vare på mobil batteriet, og det bør kunne vare i mer enn et år.

Sjekk gjerne hvilke apper du har oppe på mobilen. Disse kan være med på å sluke batteriet. Hvis du fortsatt ikke har batterikapasitet kan det være verdt å vurdere å skifte batteri.

Finn riktig modell

Å finne riktig batteri kan være en utfordring. Ulike modeller krever ulike batterier. Er du usikker kan du enkelt få hjelp til å finne den riktige. Finn din modell her for bedre ytelse og lengre levetid.