Mobiltelefon: fra telefon til tusenkunstner

Mobiltelefonen har vært et nødvendig hjelpemiddel i flere tiår allerede. Fra sin spede begynnelse som et verktøy til å ringe med og sende meldinger, er mobiltelefonen nå blitt kilden til alt det du trenger i din digitale hverdag. Fra du våkner til du legger deg om kvelden, er mobiltelefonen alltid med deg. For de fleste er tanken på en hverdag uten mobiltelefonen helt umulig å i det hele tatt forestille seg.

Klarer du deg uten mobiltelefonen?

Det er veldig vanskelig å klare seg uten mobiltelefonen. Det er derfor urovekkende at mange ikke en gang tenker på å beskytte den. Har du en iPhone, er det viktig å bruke deksel. Du kan finne noe passende iPhone X deksel på nett. Mister du mobiltelefonen i bakken eller hvis den får støt, kan dekselet beskytte mobiltelefonen fra å bli ødelagt. Dekselet kan dermed redde både mobiltelefonen og dagen din.

Er du avhengig av mobiltelefonen?

Det korte svaret er JA. Mange blir vekket av alarmen på mobiltelefonen hver morgen, hører på musikk på vei til skole eller jobb, sender bilder og filmsnutter til nært og fjernt, sjekker e-post og meldinger ustanselig, oppsøker nettsider for å få svar på alt en lurer på – og kjøpe det en trenger – og koser seg med en film eller serie. Vi bruker med andre ord mobilen hele dagen.